top of page

magie op maat

BIO

Steven Delaere (°1987) is een professioneel goochelaar, muzikant en tv-maker.

 

Al van kindsbeen af had hij twee grote passies: muziek en goochelen.

Hij volgde pianolessen en toneel in muziekacademies en na zijn middelbare studies besloot hij om ingangsexamen te doen in het Koninklijk Conservatorium in Gent. Hij volgde er klassieke muziek, een opleiding van 5 jaar en besloot om een bijkomende lerarenopleiding te volgen. Nadien gaf hij les en verzorgde optredens als goochelaar in bijberoep. In 2015 behaalde hij een finaleplaats in “Belgium's got Talent” en besloot kort daarna om de overstap te maken naar zelfstandig artiest.

 

Sindsdien is hij voornamelijk actief op bedrijfsevenementen, gaande van close-up magie tot spectaculaire podium-acts.

 

Zo werkte hij bijvoorbeeld mee aan de launch van de nieuwe Opel Astra in een uitverkochte Lotto Arena. Andere projecten volgden elkaar snel op: reclame-spots (Nutella, Mazda...) een optreden op het grootste goochelevenement in België tijdens “Nacht van de Magie” (2016), een plaats in de Winterrevue onder leiding van Stany Crets... .

 

Daarnaast maakte hij twee intrigerende theatervoorstellingen: “Illusoirée”, een combinatie van muziek en magie en “Schijn”, een interactieve show met stijlvolle goochelacts.

 

Hij is tevens bekend als tv-gezicht in de populaire reeks 'Trix' op Ketnet, waar hij zijn kennis en vaardigheden doorgeeft aan de jongere generatie.

 

Als consultant coacht hij andere artiesten en als creator brengt hij ook zelf bedachte trucs op de markt.

 

Sinds 2014 werkt hij als vrijwilliger mee aan 'Project Magic' in het UZ Gent, naar een concept van David Copperfield.

MISSIE

Magie op maat kwam tot stand na jarenlange ervaring in de wereld van de corporate events. Het is niet evident om een goochelact volledig tot zijn recht te laten komen. Iedere situatie is anders en vergt dan ook een andere aanpak. Enkel in de juiste setting kan er magie ontstaan. Aangezien elk event een andere locatie, aantal gasten en duurtijd heeft, is het noodzakelijk om maatwerk te kunnen leveren. Op deze manier kan er de nodige kwaliteit en aandacht worden gegarandeerd. De inschatting en keuze van de acts gebeuren steeds in nauw overleg met de klant. Zo maakt u niet alleen het verschil, maar laat u ook de nodige indruk na. Samen zorgen we voor magische momenten. En zeg nu zelf, wat is er sterker dan pure verwondering?

+32 466 90 12 92

bottom of page